Senaste inläggen

Av Annica Backman - 9 mars 2015 14:17

       

  denna vecka har vi bl.a gjort  skorpor och småkakor utöver det "vanliga", tårtor, matbröd och bakelser

v.9

Av Annica Backman - 3 mars 2015 12:32

        

Denhär veckan har jag gjort det "vanliga" rågkakor, limpa, franska och tomatbröd (tränat på knådningen ;-) ). Har även gjort krokantrullar, Budapest stubbe-och bakelser, knäckbakelse och hjälpt till att göra Budapest bottnar att stoppa i frysen.  

v.7

Av Annica Backman - 21 februari 2015 08:49

  Denhär veckan har jag fått göra degen och baka ut 8:or. De stoppas sen i frysen för att tas fram att gräddas det som behövs varje morgon.  Sen det "vanliga" , hjälpt till med utbakning av bl.a frallor, rågkakor, tomatbröd. Fick även göra 8 bananstubbar igen. Gick bra denna gången med :-) Biskvier fick jag lägga ihop och doppa i choklad. (De gör en drös kakor åt gången så det finns färdigt att bara lägga ihop när det behövs. Onsdag blev det inte så mycke bakat för de skulle ha en kurs på fm. Grejjade lite städning då. Torkade hyllor å maskiner å lite annat. 


v.6

Av Annica Backman - 13 februari 2015 06:19

Denhär veckan har det varit "det vanliga", franskor, rågkakor och deras nya goda tomatbröd.  Har även gjort winerbröd, potatis bakelser, larz-krizters bakelser och         blåbärsbakelser.  På onsdagen lärde jag mig hur man gör Budapest stubbe å bakelser.  Och på torsdagen lärde jag mig hur man INTE gör dem ;-)

v.6

Av Annica Backman - 10 februari 2015 08:11

Denhär veckan har jag fått göra bulldeg och wienerdeg. Bullarba bakades ut till 8:or och wienerdegen blev wienerbröd och glasswienerbröd. Har hjälpt till med det "vanliga", bl.a rågkakor, franskor, tekakor och smörgåstårtsbottnar. Fick även göra 8 bananstubbar nästan helt själv, under överinseende avbagarn ;-)    

v.5

Av Annica Backman - 29 januari 2015 17:22

Denhär veckan har jag fortsatt träna på knådningen :-)  när vi gjort rågkakor, limpor, klosterkakor och franskor bl.a Har fått göra potatisbakelser, krokantrullar, semlor, larz-krizters bakelser och biskvier i stort sett själv med lite övervakning från bagarn ;-) . ( semlorna har vi bakat förra veckan och stoppade i frysen, så de tas upp kvällen innan och gräddas på morgonen. Det  görs även med bullar å lite annat. Kul vecka :-)     

v.4

Av Annica Backman - 28 januari 2015 14:37

  Denhär veckan har jag forsatt träna på att knåda degarna som man "ska", det ska sitta efter ca 5000 ggr säger bagarn så har väl bara ca 4900 ggr kvar nu då :-) hjälpt till med utbakning av bl.a wienerbröd, limpor. Även hjälpt till med bl.a prinsesstårta, krokantrullar och semlor. 


Av Annica Backman - 14 januari 2015 15:30

En lugn dag med lite av varje... Har hjälpt till att baka ut limpor, rågkakor, franskor och pistagekrans. Sen har vi gjort semmelbullar och munkar att stoppa i frysen för att senare ta fram och grädda.  Fick även vara med på att grejja glasswienerbröd och knäckbakelse och varit med och sett lite olika tårtor de gjorde.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2015
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards